Tuesday, June 30, 2015

Metsäteemalla jatkaen

Täydennystä Teemakuun haasteeseen. :) Tämä julkaisu on jo odottanut puolivalmiina, kun väliin tuli työhaastattelu jatkoineen. Huomenna viimeinen, ja toivottavasti ratkaiseva haastattelukierros edessä.

Tein kuukausi sitten kortin, johon piirsin oman fonttinsa. Tykkäsin sen väkertämisestä kovasti, ja ajattelin kokeilla samaa piirustusohjelmalla.
Jostain syystä halusin yhdistää metsä-teemaa tähänkin, ja otin kirjainten sisätekstuuriksi kaarnaa alkuvuoden valokuvastani. Tästä tuli aika hauska, monenlaista inspistä taustallaan. :)
 Tässä tämä lähtökuva:

Minulla on muutama julkaisematon kasvopiirroskin haastetta varten, ja yritän kaivaa ne toiselta koneelta tähän samaan julkaisuun jatkoksi. Aloitin tänään seinien maalausurakan, joten asunto on vähän sekaisin.
Tässä taisikin olla viisi teemataidetta touko-kesäkuun haasteeseen. :) Toivottavasti alkava kuu tuo monenlaisia haasteita, myös työhön liittyviä, mukanaan.

3 comments:

 1. Tässä on kyllä inspistä kerrakseen, hienosti olet noi ylemmät tehnyt ja kasvot ilmeikkäät, vaikkakin ehkä kyyneleiset.
  Ensi kuussa eli huomenna uudet haasteet..tervetuloa jälleen mukaan :)

  ReplyDelete
 2. Kaunis pintakuvio kirjaimissa. Kasvot ilmeikkäät, rentoa siveltimen viivaa.
  Onnea työhaasteisiin!

  ReplyDelete
 3. Kasvoissa näkyy tunteet ja mielenkiintoisia kokeiluja olet tehnyt ja jännää pintaa on syntynyt. Taiteellista heinäkuutakin :-)

  ReplyDelete

Comments both in English and in Finnish are welcome!
Kommenttisi on tervetullut, oli se sitten suomeksi tai englanniksi!