Monday, June 2, 2014

First ATC for Tämä Joutaa Korttiin

Hypistelin keittiössä jo loppuun kuluneen teepakkauksen taustakartonkia viime viikolla, kun tajusin sen joutavan korttiin. :) Sopivasti ATC-kokoa lähentelevä kartonki muistutti siis Tämä Joutaa Korttiin -haasteesta! Kyseessä on tänä vuonna Silpputehtaan laajennusosassa käynnissä oleva korttihaaste.
Tulenpa nyt sitten mukaan haasteeseen. :)
/ I found my starting point for a Finnish ATC challenge "Tämä Joutaa Korttiin"(=This Goes into a Card): a packet of refreshing herb tea! It caught my eye with great pattern and colour. :) So it continued its life in this ATC card which says "Be Courageous!".Kortista tuli kannustava, nappasinpa Pirkkalehdestä siihen tekstiäkin, ja poimin pari epätavallista tarviketta, tähtiriipuksen ja folio-kukkasen. Niillä voi nyt pyöritellä virtaa päivään... ;-)
/I tried giving the card a little twist - You can spin around the flower and the green star, lol!

3 comments:

 1. Hieno kortti tulikin siitä. Voimistelijat ovat mainiot. Ensin katsoin, että siinä on joku kuvio ennen kun näin, että ihmisiähän siinä on.
  Kiitos osallistumisesta!
  Nyt voi tehdä kortteja takautuvastikin. Sitten saa arvontaan mukaan niin monta arpaa kun kortteja on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin bongasin voimistelijat vasta hetken tuijottamisen myötä. :) Kivoja ovat!
   Hyvä että mainitsit tuosta takautuvasta systeemistä, en ollut tajunnut aiemmin, että se toimii noin. Kelpo syy kortteilla lisää. :)

   Delete

Comments both in English and in Finnish are welcome!
Kommenttisi on tervetullut, oli se sitten suomeksi tai englanniksi!