Monday, June 15, 2015

Teemakuun kesä: Metsää ja Zentanglea

Vähän aikaa sivusta katseltuani päätin osallistua Teemakuun kesän ensimmäiseen haasteeseen, jossa on mukava meininki. :) Vanhojen teemojen joukossa on monia kivoja aiheita yhdeksään inspikseen. Sainkin heti kaksi työtä tehtyä.

Metsä-aiheeseen tartuin Millin työn nähtyäni, ja kaivoin viime syksynä ottamani kuvan taustaksi kuvankäsittelyohjelmaan.
Äsken vielä katselin Jag På Ekholmenin ihania digimaalauksia huhtikuulta. Tykkäsin ideoista kovasti, ja olisi noissa tekniikoissa vaikka mitä opittavaa. :)

Alla metsätyö, jossa olen korostanut reippaasti valokuvan värejä ja sitten suodattanut työn akryylimaalaus-efektillä. Sen jälkeen "tuputtelin" siveltimellä eri värejä häivyyttääkseni ja korostaakseni joitain osioita.

Alkuperäinen valokuvani:

Toinen aihe, jota halusin kokeilla, oli zentangle-piirustukset. Otin summan mutikassa kolme tussia purkista ja aloin täytellä sivua luonnoskirjaan. Yritin pyöritellä paperia aina välillä, että näkökulma vaihtuisi.

Nyt tuli aika värikkäitä lopputuloksia. Saas nähdä, ehdinkö ennen juhannusta tehdä jotain muutakin, on nyt kaikenmoista menoa edessä.

6 comments:

 1. Hieno kun innostuit mukaan kesäteemaan:) Kuvaasi loihdit satumaisen tunnelman.
  Kynäpiirros on iloinen ja sydämiäkin löytyy paljon, kaunista!

  ReplyDelete
 2. Hyvä tunnelma metsätyössäsi. Ihanasti väriä, samoin kuin piirrostyössäsi. Hyvä alku yhdeksään inspikseen.

  ReplyDelete
 3. Hienosti aloitettu,värikkäät ja piristävät työt :)
  Hyvää juhannusta.

  ReplyDelete
 4. Kiva, kun lähdit mukaan!

  Tuo metsä on saanut käsittelyssäsi satuviitan ylleen! Kynäpiirroksessa on kaunis sommittelu.

  ReplyDelete
 5. Väriä ja iloa näistä kaikista löytyy ja kivasti joitain osioita korostettuna. Muunteleminen onkin jännää ja piirteleminen hauskaa :-)

  ReplyDelete

Comments both in English and in Finnish are welcome!
Kommenttisi on tervetullut, oli se sitten suomeksi tai englanniksi!